Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Μελίσσια 22 Αυγούστου - ο αγώνας για την προάσπιση του Δικαιώματος στην Δημόσια Δωρεάν Υγεία για Όλους συνεχίζεται

Η άγρια επίθεση που δέχεται η ελληνική κοινωνία έχει κορυφωθεί με την Δημόσια Υγεία, την Δημόσια Παιδεία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αυτούς τους τόσο νευραλγικούς τομείς, να βρίσκονται στο στόχαστρο.
Η έμπρακτη και εντεινόμενη λαϊκή αντίδραση είναι απολύτως αναγκαία, προκειμένου να σταματήσουμε το σχέδιο της εξαθλίωσής μας.
Το απόγευμα της Πέμπτης 22 Αυγούστου, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στα Μελίσσια, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συναυλία κατά του κλεισίματος του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, κατόπιν καλέσματος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου και κατοίκων της περιοχής.
Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών, προτάσσοντας το σύνθημα για ακόμα εντονότερες και διαρκείς κινητοποιήσεις, προκειμένου να ανατραπούν οι αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζει η Κυβέρνηση.
Ο αγώνας για την προάσπιση του δικαιώματος στην Δημόσια Δωρεάν Υγεία για Όλους συνεχίζεται :
Την Τρίτη 27 Αυγούστου, στις 7.00 μμ, στον σταθμό ΗΣΑΠ στα Άνω Πατήσια θα πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας εργαζομένων και κατοίκων ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, που έχει ήδη δρομολογηθεί.
Η παρουσία και η συστράτευση όλων μας είναι αναγκαία.
 

Αναγκαία και η παρουσία της Δημοτικής Αρχής Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, έστω την ύστατη στιγμή, έστω και για τυπικούς λόγους. Μιας Δημοτικής Αρχής προκλητικά απούσας όλο αυτό το διάστημα, κατά το οποίο δίνονται διαρκώς μάχες για την διάσωση του γειτονικού μας και πολύτιμου για την τοπική μας κοινωνία Γ.Ν. Πατησίων.

Ευτυχία Παπαλουκά, ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας


Περισσοτερες φωτογραφιες...